Δήμαρχος Κοζάνης

Λάζαρος Μαλούτας

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ

Γεννήθηκε το 1956 στην Κοζάνη που ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Στις εκλογές του 2010 οι πολίτες τον ανέδειξαν με την ψήφο του ως πρώτο δήμαρχο του νέου Καλλικρατικού Δήμου Κοζάνης.

Σήμερα εκπροσωπεί την ΚΕΔΕ στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή τα τελευταία 29 χρόνια σε μια πλειάδα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Δήμου μας.

Είναι διπλωματούχος χημικός μηχανικός του ΑΠΘ και εργάζεται στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αθανασιάδης Γιώργος

Πτυχιούχος Μηχανικός ΤΕ , Αναπληρωτής καθηγητής ΜΕ

Αναστασοπούλου Σταυρούλα

Απόφοιτη τεχνικής εκπαίδευσης των ειδικοτήτων Τεχνικού Τοπογράφου & Μηχανολόγου εγκαταστάσεων και κατασκευών και κομμωτικής. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης. Έγγαμη με τον Χαράλαμπο Καζαντζίδη και μητέρα δυο παιδιών.

Βασιλακόπουλος Βασίλειος

Ιατρός – Καρδιολόγος. Πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (2011-2014). Πρωτεργάτης στην ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης στην πόλη της Κοζάνης. Έγγαμος με τη Στέλλα Σιδέρη, πατέρας δυο αγοριών.

Βεντούλη Σουλτάνα (Τάνια)

Νομικός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο της κοινωνικής ασφάλισης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο. Μέλος επιστημονικών εταιρειών για την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Εργάζεται στον ΕΦΚΑ Μισθωτών Κοζάνης. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Δεμερτζίδου Ζαχαρούλα (Ρένια)

Πτυχιούχος της σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ενεργό στέλεχος στην οικογενειακή επιχείρηση χονδρικού εμπορίου, αποθήκευσης και διανομών «Δεμερτζίδης Αθ. & ΣΙΑ ΟΕ». Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κοίλων. Έγγαμη με τον Πατεράκη Ηλία και μητέρα δύο κοριτσιών.

Ελευθεριάδης Νεκτάριος

Ελεύθερος επαγγελματίας με ταυτόχρονη ενασχόληση με γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Εκλεγμένος, πρώτος σε ψήφους το 2006 με τον συνδυασμό του Κώστα Σανίδη, στο Τοπικό Συμβούλιο Ακρινής Δήμου Ελλησπόντου. Πρώτος το 2010 με τον συνδυασμό του Κώστα Πουτακίδη. Δεύτερος το 2014 στην «Ενότητα» Ελλησπόντου του Λάζαρου Μαλούτα.

Καλεντεριάδης Κοσμάς

Ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης. Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2011 δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου φαρμάκων.

Κολιός Κώστας

Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Σερρών. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Αction ΑΕ (εξοπλισμοί καταστημάτων και τροφοδοσίες) και του ιδιότυπου οπωρολαχανοπαντοπωλείου «Πολίτικος Μπαχτσές». Έγγαμος με την Κατερίνα Τσιφτσή και πατέρας τριών κοριτσιών.

Κούρτογλου Όλγα

Απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακό στη Μεσαιωνική Ιστορία Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Γιοχάνεσμπουργκ στον τομέα της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας (PhDLittetPhil). Πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας, «Νικόλαος Κασομούλης». Υπεύθυνη του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Μάρας Ζήσης

Χειρουργός Οδοντίατρος. Διετέλεσε γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης. Αθλητής της ομάδας μπάσκετ «Κοζάνη 2006». Ενεργό μέλος των πολιτιστικών συλλόγων «Φίλοι της παράδοσης» και «Κασμιρτζίδις». Έγγαμος με τη Λευκή Καραγιαννάκη, πατέρας ενός αγοριού.

Ματάνας Κωνσταντίνος

Πολιτικός Μηχανικός - Μηχανικός ΕΔΕ. Μέλος του ΤΕΕ και εγγεγραμμένος στα Μητρώα Εμπειρίας Κατασκευαστών ΜΕΚ– ΜΕΕΠ. Ομόρρυθμο μέλος εμπορικής εταιρίας και εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΕΒΕ Κοζάνης. Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Γενικός Γραμματέας του «ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ» Κοζάνης. Μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης.

Μπιμπίρη Αλεξάνδρα (Άντα)

Χημικός του Πανεπιστημίου «Universitate ad in Craiova» με σπουδές εμβάθυνσης στην ποιότητα περιβάλλοντος. Έντονη επιστημονική δραστηριότητα στους τομείς περιβάλλοντος και τουρισμού. Φοιτά στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Φανός Κεραμαριό». Έγγαμη με τον Σάκη Ντιαντιάση.

Παπαδημητρίου – Μαλούτα Ρούλα

Εικαστικός, απόφοιτη του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Πρόεδρος του Συλλόγου Εικαστικών Kοζάνης. Μετέχει πολλαπλώς στα εικαστικά δρώμενα της πόλης.

Παφίλης Δημήτρης

Ιδιοκτήτης επιχείρησης - συνεργείου φρένων οχημάτων. Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ. Πρώην αντιπρόεδρος και νυν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κοζάνης. Μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων Ελλάδας. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΕΣΕΒΕ.

Πλόσκας Λεωνίδας

Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων. Πτυχιούχος Ειδικός Φοροτεχνικός Γραφείου. Στέλεχος της εταιρείας ΒΑΜΒΑΣ FROST.

Σαπανίδης Ονούφριος (Άκης)

Τεχνικός στη ΔΕΗ Α.Ε. Διευθυντικό στέλεχος στα Express Markets. Επί σειρά ετών ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς. Έγγαμος με δυο παιδιά.

Τέλλιος Δ. Γεώργιος

Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής. Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Μ.Σ. ``Έλατος`` – Ελάτης. Μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.Δη.Κο. Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. της «Κοβενταρείου» Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Έγγαμος με τη Βαλιάκα Βάϊα και πατέρας δύο κοριτσιών.

Τρέμη Μαρία

Ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης. Πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Κοζάνης «Αγγιζώο». Μητέρα δύο παιδιών.

Τσότσιου Δήμητρα

Χημικός ΑΠΘ. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΠΘ. Εργάζεται για την πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Mondelez Hellas AE. Έγγαμη με τον Τσιάγια Δημήτριο και μητέρα μίας τρίχρονης κόρης.

Χαρίση Μαλαματή (Ματίνα)

Πτυχιούχος του τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Προϊσταμένη στο 13ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης. Έγγαμη με τον Ανδρέα Παπαζαχαρία, Αρχιπύραρχο του Π.Σ, και μητέρα ενός παιδιού.

Χατζηγιαννάκης Αργύρης

Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης MSc. Διετέλεσε εκπρόσωπος τμήματος, εκπρόσωπος Συγκλήτου και Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών. Εργάζεται ως μηχανικός.

Κατσόγιαννου - Τριανταφύλλου Έφη

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν. Ιωαννίνων. Στέλεχος διοίκησης σε εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Ερευνήτρια της ΟΥΝΕΣΚΟ για το δρώμενο των Μωμόγερων. Σε ηλικία 21 ετών η αγάπη για τον τόπο της την οδηγεί στην υποψηφιότητα της στο Τ. Σ. Πρωτοχωρίου όπου εκλέγεται για δύο θητείες. Διατέλεσε Πρόεδρος Συλ. Φοιτητών τμ. Ιστορίας Αρχαιολογίας. Γραμματέας παράταξης, στέλεχος κομματικής Νεολαίας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου.

Ηλιάδης Μαγδαληνός

Γεννημένος στις 24/05/1993, γέννημα θρέμμα Κοζανιτης Ποντιακής καταγωγής. Μηχανικός Ηλεκτρολόγος Οχημάτων. Χειρίζεται με ευχέρεια την Αγγλική και Ρώσικη γλώσσα. Τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιείται ως business office manager στον τουριστικό κλάδο.

Κυριακίδης Κώστας

Γεννήθηκε στο Πρωτοχώρι Κοζάνης. Παντρεμένος με τη Δράμαλη Βασιλική, πατέρας δύο κοριτσιών. Υπεύθυνος βιοτεχνίας κουφωμάτων Αλουμινίου επίπλων κουζίνας στο Πρωτοχώρι Κοζάνης με εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Κοζάνης. Διετέλεσε Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Π.Ε Κοζάνης, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δ.Κοζάνης, Πρόεδρος στο Σωματείο κατασκευαστών Aλουμινίου και Σιδήρου και στην Ο.Ε.Β. Π.Ε Κοζάνης, Αντιπρόεδρος και ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλουμινίου, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δ. Κοζάνης. Π.Πρόεδρος Α.Π.Σ. «Κένταυρος» Πρωτοχωρίου.

Αθανασιάδης Χαράλαμπος (Χάρης)

Έμπορος - Ελ. Επαγγελματίας. Ιδιοκτήτης καταστήματος οργάνων γυμναστικής, αθλητικών ειδών κ.α. Συνιδιοκτήτης καφέ.

Γιασσάς Σάββας

Ιατρός, Αναισθησιολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει στην Κοζάνη από το 2008. Εξασκεί την ιατρική στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ως επιμελητής Ά. Έχει κριθεί ως δ/ντής τμήματος επειγόντων περιστατικών του Μαμάτσειου νοσοκομείου όπου και αναμένεται ο διορισμός και η τοποθέτηση του. Παντρεμένος με την ιατρό Τζιδημοπούλου Παναγιώτα.

Σκουτέλα Πέπη

Γεννημένη το 1993 στη Γερμανία. Απόφοιτη Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία. Προγραμματίστρια με ειδίκευση στην κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος!

Παπαβασιλείου Κυριακή (Κική)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κοζάνη. Παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Πτυχιούχος λογίστρια. Επαγγελματικά ασχολείται, συνεχίζοντας ως Τρίτη γενιά την επιχείρηση ``Υφασμάτων-Λευκών ειδών `` του πατέρα της, Πάνου Παπαβασιλείου.

Τζιαναμπέτης Χρήστος

Ελεύθερος επαγγελματίας από το 2000 στον χώρο της εστίασης. Ασχολείται ανελλιπώς με τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου του. Ενεργό μέλος της κοινωνίας της Αιανής. Δραστηριοποιείται στον Εμπορικό Σύλλογο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Αιανής. Για πρώτη φορά συμμετέχει σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Λαβαντσιώτης Βαγγέλης

Γεννήθηκε το 1961 στην Κοζάνη, έγγαμος με δυο παιδιά. Συνταξιούχος Υπάλληλος Δ.Ε.Η (Μηχανοτεχνίτης). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αριστοτέλης, ασχολήθηκε με εθελοντικές ομάδες κ οργανώσεις για την παράδοση της Κοζάνης.

Ταχτσίδης Θόδωρος

Γεννήθηκε το 1966 στην Οινόη Κοζάνης. Σπούδασε Διοικητική Τεχνολογία στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ζει στην Κοζάνη και είναι παντρεμένος με την Παζάρκα Ζωή, Τοπογράφο Μηχανικό. Εργάζεται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΔΕΗ ως Προϊστάμενος της Σχολής ΣΤΕ Καρδιάς και είναι υποδιευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο. Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Ακρίτες Κοζάνης.

Χατζόγλου Νίκος

Γεννήθηκε στη Κοζάνη το 1950. Αποφοίτησε από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο το 1968. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ). Από το 1975 έως το 2010 άσκησε το επάγγελμα του Πολ.Μηχανικού (μελέτη-ανέγερση οικοδομών, εκτίμηση ακινήτων). Παντρεμένος με την Γεωπόνο Ιωάννα Ρακιτζή, πατέρας δύο αγοριών. Διαμένει στην Κοζάνη. Το 1982 ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τον συνδυασμό ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος σε τέσσερις συνεχείς αναμετρήσεις (1986,1990,1994,1998). Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, εκλεγμένος Διευθύνων Σύμβουλος των ΔΕΠΕΠΟΚ ΑΕ και ΔΕΜΚΟ, ιδρυτικό στέλεχος και μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.ΚΟ.ΑΕ.

Λιάνα Κατερίνα

Γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης. Σπούδασε Ιατρική στη Λ’Άκουιλα της Ιταλίας. Εργάζεται ως επιμελήτρια Α’ στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσ. Κοζάνης, όπου και υπηρετεί από το 2010. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης. Αναπληρωματικό και στη συνέχεια Τακτικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κοζάνης. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. Πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Αντιπρόσωπος στην ΟΕΝΓΕ. Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης. Ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κοζάνης. Εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης.

Σιώμου Θεοδώρα-Ειρήνη (Ράνια)

Είμαι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Αργύρη Σιώμου και της Σταυρούλας Σαββίδη. Είμαι καθηγήτρια γαλλικών και αγγλικών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Επίσης είμαι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Γρεβένων του τμήματος εφαρμογών πληροφορικής στη διοίκηση και στην οικονομία. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και έχω υπάρξει εθελόντρια σε δομές ειδικής αγωγής.

Τσαγγαδούρα Βάγια

Η Βάγια Τσαγγαδούρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, μεγάλωσε στην Καρυδίτσα και ζει στη Κοζάνη. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα, στο κομμάτι της τεχνολογίας και του πολιτισμού, ενώ στο παρελθόν απασχολήθηκε στο κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το 2011 διατέλεσε γραμματέας στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων.

Κουϊμτζίδου Ελπίδα

Γεννήθηκε στο Μαυροδένδρι. Κόρη του Αναστασίου Κουϊμτζίδη και της Πελαγίας Ιωαννίδου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ασκεί ενεργά τη δικηγορία από το έτος 1992 στην Κοζάνη.Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν. Κοζάνης (2002-2010) με τον συνδυασμό «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Στην Πρώτη Γραμμή». Διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος και τακτικό μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών Ανάπτυξης Παραγωγικού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Άσκησε καθήκοντα γραμματέα του Ν.Σ. Κοζάνης (2003-2004). Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης (2011 έως σήμερα) με το Συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ». Τακτικό μέλος των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής, Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, Σχεδίου, Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Τακτικό μέλος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας (2011-2012).Παντρεμένη με τον Καζαντζίδη Σταύρο, μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Θεοχάρη.

Γελαδάρης Χάρης

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1959 και είναι τέως υπάλληλος της ΔΕΗ. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο πολιτιστικό και το αναπηρικό κίνημα. Έθεσε υποψηφιότητα σε πέντε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις (1994, 1998, 2002, 2006, 2010) και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του, εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος για πέντε συνεχείς θητείες. Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης του δήμου Κοζάνης μεταξύ των οποίων: Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, της ΔΕΥΑΚ και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας, αντλώντας πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών.

Δότσιος Κωνσταντίνος

Γενήθηκε στην Κοζάνη το 1980. Είναι έγγαμος. Απόφοιτος της 1ης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Κοζάνης με ειδικότητα «Εργαλειομηχανών». Σήμερα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα (αγρότης). Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Κώμης Κοζάνης

Τσιώγκας Παρασκευάς

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1981. Γιος του Ιωάννη και της Αργυρίας με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, όπου ζει μέχρι σήμερα. Παντρεμένος με την Καραδίσογλου Ιωάννα με καταγωγή από την Λευκόβρυση Κοζάνης.Απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης, στην ειδικότητα Μηχανών και Συστημάτων στον τομέα Μηχανολογικού. Ασχολήθηκε από μικρός με τις οικοδομικές εργασίες, ενώ εργάστηκε και επί χρόνια σε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην πόλη της Κοζάνης.

Χατζίδης Νίκος

Γεννήθηκε το 1972 στον Πολύμυλο Κοζάνης, γιος του Δημητρίου και της Ελένης. Έγγαμος με την Καρυπίδου Άννα του Ιορδάνη και της Καίτης, πατέρας δυο αγοριών, του Δημήτρη και του Ιορδάνη. Είναι Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το 1996 με έδρα την Κοζάνη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των Οικονομικών – Φοροτεχνικών – Λογιστικών Υπηρεσιών. Συνιδρυτής της AMX Accounting Solutions.

Τσεπραηλίδου Ελπίδα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαυροδένδρι Κοζάνης. Είναι κόρη του Δημήτρη Τσεπραηλίδη και της Δέσποινας Παπαδοπούλου από την Κοιλάδα Κοζάνης. Τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία της Φλώρινας και από το 1999 εργάζεται ως Δασκάλα. Το 2014 -2019 εκλέχθηκε ως μέλος (Τ.Σ) στην τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου με το συνδυασμό Ενότητα του Δήμου Κοζάνης. Είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Μπαλατσούκας Σπύρος

Γεννήθηκε το 1979 στην Κοζάνη. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του ιδίου τμήματος. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων (2007). Μέλος της Ένωσης Νομικών Βορείου Ελλάδος. Ασκεί ενεργό δικηγορία από το έτος 2004 έως και σήμερα με ιδιαίτερη έμφαση στο Εργατικό και Δημόσιο Δίκαιο ως νομικός παραστάτης και ως νομικός σύμβουλος σε σωματεία και ομοσπονδίες. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και νομικό τύπο. Έγγαμος με ένα τέκνο.

Φλώρος Μάρκος

Γεννήθηκε στη Λευκοπηγή Κοζάνης. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Θεσσαλονίκης Ν.Κοζάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου (ΕΜΑΣ) Μ. Αλέξανδρος Λευκοπηγής, Έκτακτος Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Κοινοτικός Σύμβουλος Λευκοπηγής Κοζάνης, Πρόεδρος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτ. Μακεδονίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ,Πρόεδρος ΔΕΠΕΠΟΚ, Πρόεδρος ΔΑΚ, Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ΙΝΒΑ,Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Αναπληρωτής Δήμαρχος.

Καρυπίδου Βερόνικα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ανθότοπο Κοζάνης. Ζω στην Κοζάνη από το 1987. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώ κατάστημα (κομμωτήριο)από το 2001 μέχρι και σήμερα. Είμαι στο χώρο της κομμωτικής από το 1987. Είμαι μητέρα δύο τέκνων.

Παπαδημητρίου Φωτεινή

Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1972 όπου και κατοικώ έως σήμερα. Κατάγομαι από τη Κερασιά Κοζάνης. Είμαι απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστήμων, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ασλανίδου Σοφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Κρόκο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.