Αργύρης Χατζηγιαννάκης για Egnatia Aviation: Την απάντηση στον κ. Ιωαννίδη δίνουν ο πρόεδρος της εταιρείας, Δ. Λυμπεράκης και ο βουλευτής Καβάλας, Μ. Λαζαρίδης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον KAVALANEWS 102,8 FM ( 3.2.2022), ο κ. Δημήτρης Λυμπεράκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Egnatia Aviation, αναφέρει σχετικά με την «επιστροφή» της εταιρείας στην Καβάλα:
«Πρόκειται για ένα αίτημα δικό μας, πάνω από δέκα έτη. Επιτέλους έχει μπει το νερό στο αυλάκι» και συνεχίζει «Αναγκαστήκαμε να πάμε στην Κοζάνη, διότι μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας στον Αμυγδαλεώνα δεν μπορούσαμε να επεκταθούμε πλέον στην περιοχή, τώρα βέβαια αλλάζει το σκηνικό αλλά έχουν αλλάξει και οι ανάγκες».
Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ Καβάλας με αφορμή την παρουσίαση του πόθεν έσχες του 2019, (https://www.newsbreak.gr/…/aerodromio-amygdaleona…/ 11.11.2019) δήλωνε σχετικά:
«Υπενθυμίζω, ότι το ενδιαφέρον αυτό υφίσταται από το 2010, τότε δεν βοηθήθηκε από τις τοπικές αρχές, αλλά ποτέ δεν είναι αργά».
Επιτέλους ο κύριος Ιωαννίδης πρέπει να σταματήσει την προσπάθεια στρέβλωσης της πραγματικότητας και να την αποδεχτεί ως έχει.
Ας θυμηθεί την αποτυχημένη προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών στην περίπτωση της «παραχώρησης» του χώρου του ΟΣΕ που τελικά ήταν εκμίσθωση…