Μήνυμα νίκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Λάζαρου Μαλούτα – «Βούλιαξε» από κόσμο το εκλογικό κέντρο της «Ενότητας»

 
Μήνυμα νίκης έστειλαν οι πολίτες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ενότητας» με επικεφαλής το Λάζαρο Μαλούτα, το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου.
Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος ξεκίνησε και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα, από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στη Στοά Χατζηγιαννάκη, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα!
Η προσέλευση των μελών, φίλων και υποστηρικτών της «Ενότητας» στην παρουσίαση των 303 υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ήταν μαζική.
Ο Λάζαρος Μαλούτας έκλεισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας πως «Μέχρι σήμερα αποδεδειγμένα απαντήσαμε θετικά στις προκλήσεις της εποχής μας.
Το αποδεικνύει το έργο μας.
Αυτή είναι η εγγύηση ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τις νέες προκλήσεις σε ευκαιρίες για το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του.
Συνεχίζουμε μαζί !
Με μια ισχυρή ομάδα από όλες τις ηλικίες, βγαλμένη μέσα από την κοινωνία, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, επιστήμονες, νέους, ιδιωτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους, αγρότες, δημόσιους υπάλληλους, ανθρώπους των γραμμάτων.
Μια ομάδα δυναμική, ισχυρά ανανεωμένη, απ´ όλους τους χώρους, δραστήριους, δημιουργικούς με όρεξη για δουλειά και προσφορά.
Ο δρόμος μας είναι κοινός, συμπορευόμαστε για να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, το αύριο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Συμπορευόμαστε για πετύχουμε τη νίκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Συνεχίζουμε μαζί για τη νίκη στις 8 Οκτώβρη!»