Μαθητές και φοιτητές στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα: Έπαινοι και δώρα για όσους συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Προγραμματισμού «Κοζάνη 2030»

 
Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 1 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Κτηρίου Διοίκησης της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ, οι μαθητές και οι φοιτητές που συμμετείχαν στο Μαθητικό & Φοιτητικό Διαγωνισμό Προγραμματισμού με θέμα «Κοζάνη 2030: Στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα», είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις προτάσεις και τις ιδέες τους, για τις οποίες έλαβαν δώρα και επαίνους.
✅Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά από το Δήμο Κοζάνης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
🙏Ο διαγωνισμός τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου HELLENiQ ENERGY .
🙏Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: COSMOTE , Magna Victoria, Cluster of Bioeconomy & Environment of Western Macedonia – CLUBE, NAS – Νικόλαος Αδ Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε. , Καταστήματα Funny Bunny .
ℹ Περισσότερα: https://tinyurl.com/4m3ermtu
Βίντεο: