
Ο Δήμος Κοζάνης και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης Κοβεντ σας προσκαλούν στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 & 4 Απριλίου 2022, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.



«Μύθι…μύθι…φτιάχνω το δικό μου παραμύθι» – Εργαστήριο για παιδιά με την εκπαιδευτικό Άννα Μακρογιάννη

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, το τελευταίο καλοκαίρι στη Σμύρνη» της Αλεξίας Βόγδου – Παρουσίαση παιδικού βιβλίου


«Η περιπέτεια ενός βιβλίου, από την αρχική ιδέα μέχρι την τύπωση του» – Παρουσίαση από τη συγγραφέα δρ. Όλγα Κούρτογλου.



Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 2 Απριλίου έως 23 Απριλίου στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Η παρουσίαση των παραμυθιών θα γίνει με πρόσκληση των συμμετεχόντων.