Ο Δήμος Κοζάνης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με δράσεις στην «Κοβεντάρειο» Βιβλιοθήκη

Ο Δήμος Κοζάνης και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης Κοβεντ σας προσκαλούν στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 & 4 Απριλίου 2022, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
👉Το πρόγραμμα των δράσεων:
📅Σάββατο 2 Απριλίου
🕠 Ώρα: 10.30
«Μύθι…μύθι…φτιάχνω το δικό μου παραμύθι» – Εργαστήριο για παιδιά με την εκπαιδευτικό Άννα Μακρογιάννη
🕠Ώρα: 18:30
«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, το τελευταίο καλοκαίρι στη Σμύρνη» της Αλεξίας Βόγδου – Παρουσίαση παιδικού βιβλίου
📅Δευτέρα 4 Απριλίου
🕠Ώρα: 17:30
«Η περιπέτεια ενός βιβλίου, από την αρχική ιδέα μέχρι την τύπωση του» – Παρουσίαση από τη συγγραφέα δρ. Όλγα Κούρτογλου.
ℹΣτο πλαίσιο των δράσεων η ΚΔΒΚ υποδέχεται μαθητές Σχολείων για ξενάγηση και συνομιλία με τη συγγραφέα βιβλίων δρ. Όλγα Κούρτογλου.
📝Διαγωνισμός για τη δημιουργία παιδικού παραμυθιού «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι».
✔Δήλωση συμμετοχής:
Ο διαγωνισμός ξεκινάει από 2 Απριλίου έως 23 Απριλίου στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Η παρουσίαση των παραμυθιών θα γίνει με πρόσκληση των συμμετεχόντων.