«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αιανή- Δωρεάν Προληπτικές Ιατρικές και Οδοντιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά

Στο πέρας της φτάνει σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, η δράση Δωρεάν Προληπτικών Ιατρικών και Οδοντιατρικών Εξετάσεων για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αιανή Κοζάνης.
🏥Το κινητό πολυϊατρείο του Οργανισμού “Ιπποκράτης”, βρισκόταν από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά, στην κεντρική πλατεία Αιανής, όπου 09:00 – 17:00, πραγματοποιούνταν δωρεάν προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά.
🩺Η δράση διοργανώθηκε από Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, το Δήμο Κοζάνης , τη Δημοτική Ενότητα Αιανής, τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
📍Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, επισκεπτόμενος κινητό πολυϊατρείο του Οργανισμού, ευχαρίστησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συνεργασία, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας Αιανής Αστέριο Βαβλιάρα, για την αρωγή του στην υλοποίηση της δράσης.
👨🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️Σημειώνεται, ότι ο «Ιπποκράτης», διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία (οδοντιατρείο, παιδιατρικό ιατρείο, οφθαλμιατρείο και ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο) και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς και προσωπικό του Οργανισμού.