Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo, Παίδων Α Β -Κορασίδων Α Β, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης

Ο Σύλλογος Αρίσταρχος Κοζάνης, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο_Hellenic Judo Federation για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην πόλη μας, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , το Δήμο Κοζάνης Δήμος Κοζάνης και τον ΟΑΠΝ για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση αυτού.
Η οργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 60 συλλογών από όλη την Ελλάδα και 420 αθλητών και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που τους καλωσορίσαμε στην πόλη μας με την μεγάλη αυτή γιορτή, για τον αθλητισμό και το Judo, έπειτα από 2 σχεδόν χρόνων απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας.
Θα θέλαμε επιπλέον, να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και τη πολύτιμη βοήθεια τους, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη
την Αντιπεριφερειάρχη Νέας γενιάς Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Όλγα Πουταχίδου, τον
Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, τον
Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Ζήση Μάρα, τον
Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Θεόδωρο Ταχτσίδη καθώς και τον
Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργο Φτάκα.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την συμβολή της
Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Κοζάνης,
τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χάρη Τσεβεκίδη, το μικροβιολογικό εργαστήριο Φαρμάκης-Καζάκος BiopathologyLabs Φαρμάκης Μ. – Καζάκος Ε. για την διεξαγωγή όλων των απαιτούμενων rapid test των αθλητών και τον κ. Ευάγγελο Καζάκο, ιδιαιτέρως, για όλη την βοήθειά του στην τήρηση των κανονισμών κατά Covid αλλά και στη σημαντική συμβολή του στην οργάνωση.
Τους χορηγούς της πόλης μας,
τους πολύτιμους 35 εθελοντές του Αθλητικού Σωματείου Αρίσταρχου Κοζάνης και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακατάπαυστα, που με την αμέριστη βοήθεια τους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών στο γήπεδο κόσμημα της πόλης μας.
Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που παρευρέθηκε να θαυμάσει από κοντά τους αθλητές και να γνωρίσει το άθλημα του Judo.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους!