100 αντισηπτικά με την ροζ κορδέλα – έμβλημα κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς και 100 μάσκες προστασίας, παρέδωσαν στο δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, εκπρόσωποι του Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης .

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, οι κυρίες Τυφοξύλου Ελένη και Χαραμή Τερέζα, αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης αντίστοιχα, βρέθηκαν στο Δημαρχείο, όπου παρέδωσαν αντισηπτικά και μάσκες, που θα συνδράμουν στην ασφαλή διεξαγωγή της επερχόμενης εκδήλωσης του Δήμου Κοζάνης για τον καρκίνο του μαστού.
🙏🏻Ο κ. Μαλούτας, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την ευγενική προσφορά του, εξήρε τη πρωτοβουλία του για την εκστρατεία ενημέρωσης που υλοποιεί, καθώς και τη δράση ενίσχυσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης.
📝Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος οι φαρμακοποιοί δηλώνουν έμπρακτα το «παρών» με εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ζωτικής σημασίας έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Ταυτόχρονα, με την καμπάνια των αντισηπτικών με τη ροζ κορδέλα ενισχύουν τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης.