Μαθητικός & Φοιτητικός Διαγωνισμός Προγραμματισμού με θέμα «Κοζάνη 2030: Κλιματικά ουδέτερη και έξυπνη πόλη»

Ο Μαθητικός & Φοιτητικός Διαγωνισμός Προγραμματισμού με θέμα «Κοζάνη 2030: Κλιματικά ουδέτερη και έξυπνη πόλη», που διοργανώθηκε φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Κοζάνης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε.
👧🏻👦🏻Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων της ΠΕ Κοζάνης, αλλά και οι φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κλήθηκαν να προγραμματίσουν μία εφαρμογή με έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα σχετικά με τον μετασχηματισμό του Δήμου Κοζάνης σε έξυπνο Δήμο.
👉Την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιουλίου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Λεωφ. Καραμανλή & Λυγερής https://goo.gl/maps/aGfC5EtrCGPrDQfNA ), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν οι διακριθείσες προτάσεις.
👉Στο φουαγιέ του κτηρίου, ομάδες φοιτητών θα εκθέτουν σημαντικά projects που έχουν υλοποιήσει στο πλαίσιο των σπουδών τους. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 18:15, οπότε και ξεκινά η προσέλευση στο χώρο.
🔺Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Στρατηγικής του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση του μοντέλου της Έξυπνης Πόλης.
🙏🏻Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών
🙏🏻Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: COSMOTE, Public Κοζάνης , Λιμνίδης ΑΕΒΕ – Καταστήματα Funny Bunny και NAS – Νικόλαος Αδ Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε.