7η διαδικτυακή Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη με τίτλο «Μια συμμαχία για έναν εθνικό σκοπό».

Στη διαδικασία συμμετέχει εκπροσωπώντας το Δήμο Κοζάνης, ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας.
➡️Την 7η συνάντηση χαιρέτισαν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς.
👉Η εν λόγω συνάντηση διαρθρώνεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η συνδρομή και η συμβολή των Εταιρικών Μελών στα νέα προγράμματα πολιτιστικού τουρισμού.
Ενώ το δεύτερο μέρος θα έχει ως επίκεντρο τη νεοσύστατη θερμοκοιτίδα του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», D-HUB. Τη θερμοκοιτίδα στηρίζουν ως χορηγοί το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η εταιρεία Unisystems S.A. και το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, οι οποίοι θα ξετυλίξουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους μέσα από έναν διάλογο με τη μορφή στρογγυλής τραπέζης, με συντονιστή το δημοσιογράφο, κ. Παύλο Τσίμα.
✍️Επίσης, εκπρόσωποι των τριών πρώτων Cluster και DMO που έχουν συγκροτηθεί στη χώρα μας για τα νέα ολιστικά προγράμματα (Πολιτιστική Διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, Διαδρομή Στερεάς Ελλάδας «ΟΙΔΙΠΟΥΣ», Πολιτιστική Διαδρομή Νάξου) θα αφηγηθούν την εμπειρία τους και τη μέχρι τώρα εξέλιξη των δύο αυτών θεσμών.