Συνάντηση με το Δ.Σ. των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Κοζάνης

Συνάντηση με το Δ.Σ. των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Κοζάνης

Ο τόπος έχει ανάγκη μια ισχυρή και βιώσιμη ΔΕΥΑΚ, που να παρέχει αξιοπιστία, ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν τη ΔΕΥΑΚ και επηρεάζουν τη μελλοντική της πορεία. Καθώς η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε έναν ευαίσθητο τομέα που σχετίζεται με την παροχή ποιοτικού και επαρκούς ποσοτικά νερού στους πολίτες, με την προστασία του περιβάλλοντος και με την παροχή θερμικής ενέργειας (στην πιο ψυχρή περιοχή της πατρίδας μας) σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, ικανοποιεί ζωτικές ανάγκες των πολιτών.

Τιμολόγηση / κοστολόγηση υπηρεσιών, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, το μέλλον και οι επεκτάσεις της Τ/Θ, το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, το κόστος αγοράς της θερμικής ενέργειας από τη ΔΕΗ, η αντιμετώπιση των οφειλομένων στην επιχείρηση, είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Στην συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή αγωνία και η συναντίληψη για το μέλλον της ΔΕΥΑΚ, γιατί τις υπηρεσίες της τις έχει ανάγκη ο τόπος, τις έχουν ανάγκη οι πολίτες.