Ρεσιτάλ λαϊκισμού και συκοφαντίας από τον ΓΓ του Δήμου

“Ευτυχώς” τελικά που στη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου βρέθηκε ο κ. Μπουγιοτόπουλος, για να “μάθουμε” και εμείς, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πριν το 2014, τι ακριβώς συνέβαινε στα γραφεία μας, ακούγοντας την τοποθέτησή του στην πρόσφατη συνάντηση της παράταξης που διοικεί σήμερα το δήμο.
Εδωσε μαθήματα λαϊκισμού και συκοφαντίας.
Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει την ευκαιρία να ξαναμιλήσει γι΄ αυτά που “ξέρει” σε άλλες αίθουσες, της δικαιοσύνης, και με άλλο ακροατήριο και σίγουρα με διαφορετικούς ρόλους.
Η τακτική αυτή προφανώς επιλέχτηκε προκειμένου η δημοτική αρχή να δικαιολογήσει την αφωνία της σε όσα επανειλημμένα καταγγείλαμε για τα θέματα που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών του δήμου.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Ιωαννίδης, αναφερόμενος σε συνυποψήφιους για τη δημαρχία δήλωνε ότι :
….ορισμένοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό του
λαϊκισμού και των ανακριβειών….
Το απώτατο βέβαια στάδιο του λαϊκισμού είναι η συκοφαντία.
Αυτόν τον ρόλο ζήλωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, και στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου, που ακολουθεί την τακτική πες, πες κάτι θα μείνει στο τέλος.
Εως τότε, και επειδή η επιλογή και ο διορισμός του γενικού γραμματέα είναι αρμοδιότητα του δημάρχου ο κ. Ιωαννίδης φέρει ακεραία την ευθύνη των λεγομένων του κ. Μπουγιοτόπουλου.
Κοζάνη, 7-12-2018