Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος

Κατσόγιαννου - Τριανταφύλλου Έφη

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ΑΣΠΑΙΤΕ, Στέλεχος Διοίκησης

Βιογραφικό

Η Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου γεννήθηκε το1989 στο Πρωτοχώρι Κοζάνης όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι κόρη του Κων/τίνου Κατσόγιαννου– Τριανταφύλλου και της Ελένης Παρχαρίδου.

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων καθώς και της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Εργάζεται ως στέλεχος διοίκησης σε εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Κοζάνη.

Είναι ερευνήτρια στην ΟΥΝΕΣΚΟ για το δρώμενο των Μωμόγερων  και αρθρογράφος σε τοπικά και πανελλαδικά sites.

Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από τα εφηβικά της χρόνια.

Σε ηλικία 21 ετών η αγάπη για τον τόπο της την οδηγεί στην υποψηφιότητα  της στο Τοπικό Συμβούλιο Πρωτοχωρίου όπου παραμένει εκλεγμένη για δύο θητείες. Στα φοιτητικά της χρόνια διατέλεσε Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας. Υπήρξε Γραμματέας παράταξης και στέλεχος κομματικής Νεολαίας.

Από μικρή μέσα στους Συλλόγους, ασχολείται αδιάλειπτα με τον οργανωμένο Ποντιακό χώροό που διατέλεσε μέλος Συντονικής Επιτροπής Νεολαίας και Γενική Γραμματέας Περιφερειακής Ενότητας Νεολαίας Σ.Π.ΟΣ Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου. Είναι επανιδρυτικό μέλοςτουΣυλλόγουΠοντίων Φοιτητών Ιωαννίνων όπου υπήρξε και αντιπρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ποντιακών Σωματείων Κοζάνης. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου.

Η μεγάλη της αγάπη για τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση την κάνει να πιστεύει πως αυτά είναι δύο από τα δυνατά όπλα κάθε κοινωνίας και όνειρό της είναι να τα δει να πρωταγωνιστούν στο Δήμο της Κοζάνης.