Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Κολιός Κώστας

Πτυχιούχος του ΤΕΙ Σερρών του τμήματος Λογιστικής

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Κολιός Κώστας, είμαι 46 ετών, γέννημα θρέμμα αγροτικής οικογενείας από την Νεάπολη Βοϊου Κοζάνης. Από το 2000 είμαι κάτοικος Κοζάνης, παντρεμένος με την Κατερίνα Τσιφτσή από την Καρυδίτσα Κοζάνης και οι τρεις υπέροχες κόρες μας είναι η Ζωή, η Αναστασία και Μαρία.

Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Σερρών του τμήματος Λογιστικής.

Από το 1996 έως το 1999 εργάστηκα ως προϊστάμενος πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Το 2000 ξεκίνησε η επιχειρηματική μου πορεία, όπου και ίδρυσα την Action Α.E με αντικείμενο λειτουργίας, οι εξοπλισμοί καταστημάτων και τροφοδοσίες, επιχείρηση που λειτουργεί έως και σήμερα. Το 2014 τόλμησα και έκανα ένα νέο επιχειρηματικό βήμα δημιούργησα έναν ιδιαίτερο, μοναδικό, ιδιότυπο και ξεχωριστό χώρο τον “Πολίτικο Μπαχτσέ”. Είναι ένα σύγχρονο οπωρολαχανοπαντοπωλείο με εξιδείκευση στους φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς. Ενασχόληση με τα κοινά δρώμενα.

Από το 1990 έως 1994 διετέλεσα πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας. Από το 2006 έως & το 2012 διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Το 2012 συμμετείχα σε Τηλεοπτικό διαγωνισμό Masterchef Megachannel και μεταξύ 10.500 διαγωνιζόμενων κατάφερα να φτάσω στους κορυφαίους 20 chef. Από το 2012 έως το 2015 είχα δική μου μαγειρική τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό κανάλι.

Στο ελεύθερο μου χρόνο, ασχολούμαι ως ιεροψάλτης στην Κάτω Κώμη, ασχολούμαι με την μαγειρική ως Chef και είμαι συλλέκτης άγριων βοτάνων.