Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Πεσιρίδης Γιάννης

Σύμβουλος Επένδυσης Διαχείρισης ακίνητης περιουσίας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1992 στη Θεσσαλονίκη και κατάγομαι από την Κοιλάδα Κοζάνης.

Είμαι υιός του Σάββα Πεσιρίδη και της Σοφίας Τσιφτσόγλου και πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και της Βαλεντίνης Πεσιρίδου.

Επαγγελματικά ανήκω στον χωρο του Real Estate και πιο συγκεκριμένα στην REMAX, το Νο1 κτηματομεσιτικό δίκτυο παγκοσμίως. Είμαι σύμβουλος επένδυσης διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, όπου με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαι σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και την Αττική. Η εξαετής εμπειρία μου στο χώρο της κτηματαγοράς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος αντίστοιχα, με κατατάσσει στην 1η θεση στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία στην 5η θέση πανελλαδικά και στην 57η θέση στην Ευρώπη σε αριθμό πράξεων (συμβολαίων) για όλο το 2018 και Νο 1 στην Ευρώπη στην συμμετοχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων της REMAX Reucon 18, στο Αμστερνταμ. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με τις αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων στην Θεσσαλονίκη και σ’ όλους τους Νομούς της Βορείου Ελλάδος καθώς και σε πανελλαδικό επίπεδο συνεργαζόμενος με δεκάδες αξιόλογα μεσιτικά γραφεία της χώρας μας.

Σε ηλικία 22 ετών, το 2014, η αγάπη για τον τόπο μου με οδηγεί για πρώτη φορά στην υποψηφιότητά μου στην Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου με την παράταξη “Ενότητα για τον Δήμο Κοζάνης” του Λάζαρου Μαλούτα. Το ενδιαφέρον και η αφοσίωση για την περιοχή μας με οδήγησε στο να δραστηριοποιηθώ ξανά για να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ. Θα προσπαθήσω και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κοντά στον Υποψήφιο Δήμαρχο μας, Λάζαρο Μαλούτα, σε ότι και όπου μου ζητηθεί.

Το να βοηθάς είναι Δώρο Θεού. Πρώτα για τον εαυτό σου και κατόπιν για συνανθρώπους σου.