Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Τέλλιος Δ. Γεώργιος

Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής. Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Μ.Σ. "Έλατος" – Ελάτης. Μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.Δη.Κο.

Βιογραφικό

– Γεννήθηκα στην Κοζάνη, τον Οκτώβριο του 1980.

 

– Γονείς μου ήταν ο Δημήτρης (Τάκης) υπάλληλος του Δήμου Κοζάνης ως χειριστής γκρέιντερ και η Φανή νοσηλεύτρια του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, με καταγωγή την Ελάτη.

 

– Παντρεύτηκα τη Βαλιάκα Βάγια από την Άνω Κώμη και έχουμε δύο κόρες, τη Φανή και την Αθανασία.

 

– Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., εγγεγραμμένος στα Μητρώα Εμπειρίας Κατασκευαστών (Μ.Ε.Κ.) και υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού – Γεωγραφικού.

 

– Διατελώ πρόεδρος Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. “Έλατος” – Ελάτης,  μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΗ.ΚΟ. και αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

 

– Από το 2004 έχω ασχοληθεί με την κατασκευή σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων, την αποκατάσταση κτιρίων, την ανάπλαση αστικών χώρων, την κατασκευή έργων ενεργειακών, Α.Π.Ε. και υποδομής.

 

Συμμετέχω στις εκλογές, με το Λάζαρο Μαλούτα και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσω τις εμπειρίες μου, ώστε να συμβάλλω σε ένα δημιουργικό και σαφές αναπτυξιακό πλαίσιο του Δήμου μας, ικανό να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για αύξηση οικονομικής δραστηριότητας και θέσεων εργασίας, με στόχο να διασφαλίσουμε την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και να συμβάλλουμε στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος.