Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Μάρας Ζήσης

Χειρουργός Οδοντίατρος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1978 στην Κοζάνη.
Γυμνάσιο και λύκειο φοίτησε ως οικότροφος και υπότροφος στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατολια στην Θεσσαλονίκη, όπου διακρίθηκε σε εξετάσεις της μαθηματικής και φυσικής εταιρίας.
Φοίτησε για ένα χρόνο στην Φαρμακευτική σχολή του ΑΠΘ στην συνέχεια στην Οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ, την οποία τελείωσε με βαθμό λίαν καλώς.
Εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος σε πολυοδοντιατρειο στην Καλαμαριά, ενώ από το 2009 ιδιωτεύει στην Κοζάνη.
Διετέλεσε γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, ως μέλος του ΔΣ για τέσσερα χρόνια, με πολύ έντονη δράση (διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων, αναβίωση του Λασσανειου Δρόμου κλπ). Ως αθλητής ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ των Διοσκουρων Κοζάνης και σήμερα της Κοζάνης 2006.Ειναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Φίλοι της Παράδοσης και του συλλόγου Κασμιρτζιδις.
Είναι παντρεμένος με τη Λευκή Καραγιαννάκη και έχει δύο υιούς, τον 13χρονο Θοδωρή, από τον πρώτο του γάμο, και τον ενός περίπου έτους Βαγγέλη.
Συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και εξελέγη με την Ενότητα. Στην αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023 διετέλεσε πρόεδρος στον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κοζάνης.