Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Παπαδόπουλος Γιώργος

Στρατιωτικός

Βιογραφικό

O Γιώργος Ι. Παπαδόπουλος, γεννήθηκε το 1990 στην Κοζάνη. Είναι το πρώτο παιδί του Ιωσήφ Παπαδόπουλου, από τα Πετρανά και της Ευαγγελίας Ζέρβα, από τη Μεταμόρφωση.
Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Στρατιωτικής Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και κάτοχος διεθνών τίτλων σεμιναριακών κύκλων, πάνω στις Στρατηγικές Επικοινωνίας, τις Διεθνείς Σχέσεις, Δημόσιες Σχέσεις, Διπλωματικές Σχέσεις, όπως επίσης και στις Πολιτικές Διαχείρισης του Περιβάλλοντος.
Εργάζεται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, στην Κοζάνη.

Μεγαλώνοντας στα Πετρανά, η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από το 2010, με τη συμμετοχή του στους πολιτιστικούς και εξωραϊστικός συλλόγους, ενώ από το 2019, είναι αιρετό μέλος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πετρανών.
Είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτών του Δήμου Κοζάνης, με στόχο την κλιματική ουδετερότητα και την ευφυΐα πόλεων, έως το 2030.
Η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση του σε θέματα διαχείρισης του περιβάλλοντος, πράσινης ανάπτυξης και ανακύκλωσης, συντέλεσαν στην εξασφάλιση του πιλοτικού προγράμματος ανακύκλωσης, “Πληρώνω Όσο Πετάω”, για πρώτη φορά σε επίπεδο Τοπικής Κοινότητας, στην Ελλάδα.

Είναι παντρεμένος, με την Σοφία Αντωνιάδου (mailo’s) και ζούν στα Πετρανά Κοζάνης.