Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σιδηρόπουλος Νικόλαος

Ελεύθερος επαγγελματίας - Τραγουδιστής & Ιεροψάλτης

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Νικόλαος Σιδηρόπουλος.

Γεννήθηκα στην Δυτική Γερμανία από γονείς μετανάστες και μεγάλωσα στην πόλη της Κοζάνης και από μικρό παιδί ζώ και εργάζομαι σε αυτήν την πόλη.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ από το 1988 στην πόλη της Κοζάνης Τεχνικό Κατάστημα Επισκευής Οικιακών Συσκευών & Μικροσυσκευών και Πωλήσεις Ανταλλακτικών με την επωνυμία TEXNOSERVICE – Σιδηρόπουλος Νικόλαος στην οδό Κασσομούλη και Τράντα γωνία ανάμμεσα στην Παιδική χαρά και την Πιτσαρία στον πεζόδρομο.

Έχω συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών και εξυπηρετούσα μέχρι και το 2010 όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά αποχώρησα οικιοθελώς και σταμάτησα τις συνεργασίες αυτές κυρίως για οικονομικούς λόγους που δεν θεωρούσα πλέον ότι ήταν συμφέρουσες για εμένα και πλέον είμαι ανεξάρτητος τεχνικός και επισκευάζω όλες τις συσκευές ανεξαρτήτου εταιρείας.

Μπείτε στην σελίδα μου www.texnoservice.gr για να δείτε αυτή την επαγγελματική μας δρασηριότητα.

 

Επίσεις είμαι Ερμηνευτής Τραγουδιστής με μεγάλο ρεπερτόριο σε Λαϊκό – δημοτικό – ποντιακό – νησιώτικο και έντεχνο αλλά και Ελληνικό ρόκ.

Τα πρώτα μουσικά βήματα τα έκανα στην Δημοτική μπάντα του δήμου Κοζάνης στην  Πανδώρα από το 1979 έως και το 1983 στα κρουστά.

Διοργανωνουμε όμορφες μουσικές βραδιές με πάρα πολύ κέφι και διασκέδαση όπως επίσεις αναλαμβάνουμε γάμους, πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση με σοβαρότητα υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Την περίοδο 1987 αρχές 1988 ήμουν σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα αλλά δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Κοζάνη δεν μπόρεσα να παραμείνω και να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά αν και  μου είχε προταθεί να συνεργαστώ και με δισκογραφική εταιρεία.

Μπορείτε να μπείτε στην Σελίδα μου στο www.orxistralive.gr και να δείτε και αυτή την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

 

Επίσεις είμαι και Ιεροψάλτης και συμμετέχω όπου μου ζητηθεί.

 

Επίσεις ασχολούμαι και με ανακαινίσεις χώρων από το 2008 και με διακοσμητικές κατασκευές που είναι και η ειδικότητά μου.

 

Από μικρό παιδί ήμουν πάντα με μια μοτοσυκλέτα και από το 2004 μιας και ειχε γίνει η πίστα των Σερρών άρχισα να ασχολούμαι και με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό Μοτοσυκλέτας λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας σε πίστα, κυρίως στην πίστα των Σερρών με αρκετές επιτυχίες και κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Μπείτε στο κανάλι μου στο YouTube για να δείτε περισσότερα. https://www.youtube.com/user/nikjoker 

 

Και αυτή είναι η σελίδα μου στο FACEBOOK με τα τραγούδια και με τους ψαλμούς.

https://www.facebook.com/sidiropoulosnikolaoskozani/