Δήμος Κοζάνης: Επιστημονικό συνέδριο «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» με συμμετοχή του γ.γ. Νίκου Νικολάου

Τον «Οικονομικό Προγραμματισμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων γενικού πληθυσμού την περίοδο της πανδημίας στο Δήμο Κοζάνης», παρουσίασε ο γενικός γραμματέας του φορέα, Νίκος Νικολάου. Η εισήγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του επιστημονικού συνεδρίου «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διοργανώθηκε στην Κόρινθο, 2-4 Ιουλίου, από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».
📍Κατά την εισήγησή του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση της covid-19, που συγκλόνισε τον πλανήτη και επέφερε σημαντικές συνέπειες στην οικονομία. O κ. Νικολάου επεσήμανε πως «Η μείωση των εσόδων και η αύξηση των δαπανών προκάλεσε και προκαλεί μεγάλα ελλείμματα στους Δήμους -και στο Δήμο Κοζάνης- ο οποίος κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας αντιμετώπισε το πιο σκληρό και παρατεταμένο lockdown της χώρας».
Περισσότερα 👉 https://bit.ly/3qKLOwX