Διαδικτυακής ορκωμοσίας αποφοίτων ΠΔΜ: «H ανάγκη για ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι επιτακτική σήμερα περισσότερο από ποτέ»

«H ανάγκη για ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι επιτακτική σήμερα περισσότερο από ποτέ», επεσήμανε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ορκωμοσίας αποφοίτων, το πρωί της Πέμπτης 22 Απριλίου.
🎯Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε τη διαχρονική στήριξη του Δήμου Κοζάνης στο Πανεπιστήμιο, υπογραμμίζοντας πως «Η αρωγή μας είναι πάγια και δεδομένη, και θα συνεχίσει να υφίσταται. Οι άξονες στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζονται, η δημιουργία έξυπνων εφαρμογών, καθώς και η διασύνδεση του αστικού περιβάλλοντος και των τεχνών αποτελούν πυλώνες συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που θα διαμορφώσουν νέες ευκαιρίες ενόψει της απολιγνιτοποίησης. Η πρόκληση είναι το Πανεπιστήμιο 10 χρόνια μετά να είναι ποιο μεγάλο, ποιο ισχυρό».
✔Κλείνοντας ο δήμαρχος Κοζάνης ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους, λέγοντας πως «Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους, εύχομαι σε όλους ο νέος κύκλος που θα ανοίξει, από αύριο στη ζωή σας να είναι περισσότερο πετυχημένος».
📝Να σημειωθεί, ότι στη διαδικασία ορκίστηκαν 30 φοιτητές των Τμημάτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος.