Εκπαίδευση και ψυχαγωγία συνδύασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ) του Δήμου Κοζάνης

Εκπαίδευση και ψυχαγωγία συνδύασαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ) του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο εκδρομής στο Βελβεντό, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας.
🟣Τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ. συνόδευσαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, η διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μεταξένια Καραγιάννη, καθώς και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου, σε μια πραγματικά ωφέλιμη εμπειρία, που συνδύαζε εκπαίδευση και ψυχαγωγία.
🔴Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο «Καμκούτη». Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο «Αγνάντι», όπου στους καταπράσινους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, παιδιά και συνοδοί, διασκέδασαν παίζοντας διάφορα παιχνίδια.
🟢Η εκδρομή έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά νέους προορισμούς ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας.