“Οι Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές (City Logistics)”-Ιωάννινα

Οι Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές (City Logistics) αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, στην οποία έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.
🟢Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Κοζάνης είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών, Μιχάλη Αδαμαντίδη.
🎯Στόχος, το επόμενο διάστημα να διοργανωθεί αντίστοιχη εκδήλωση στην Κοζάνη, σε συνεργασία με τους επιμελητηριακούς φορείς της περιοχής.
🟢Επίσης, μετά την ημερίδα o κ. Μαλούτας είχε εκτενή συζήτηση με το δήμαρχο Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε η συμμετοχή και των δύο δήμων στην Αποστολή για τις «100 Κλιματικά Ουδέτερες & Έξυπνες Πόλεις της Ευρώπης μέχρι το 2030». Ακόμη, συζητήθηκαν θέματα όπως η διαχείριση απορριμμάτων, αλλά και η ανάδειξη της Εγνατίας Οδού ως άξονα ανάπτυξης της βόρειας Ελλάδας, πέραν των εμπορευματικών μεταφορών.