Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, τους «Ελεύθερους Νέους»

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, τους «Ελεύθερους Νέους», το πρωί της Τρίτης 25 Μαΐου, στο πλαίσιο της περιοδείας “on the road” που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα.. Η δράση έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν, ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά ιδρύματα στην Ευρώπη.
✔Κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν η απολιγνιτοποίηση, η η Τοπική Ανάπτυξη, ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα τοπικά προϊόντα. Στο περιθώριο της συνάντησης η ομάδα παρουσίασε το έργο του δικτύου, ενώ διερευνήθηκαν προοπτικές συνεργασίας.
📝Να σημειωθεί ότι η ομάδα νέων του δικτύου ταξιδεύει στον άξονα της Εγνατίας με στόχο να γνωρίσει τις τοπικές κοινωνίες και να συνομιλήσει μαζί τους για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, χωρίς η δράση να έχει κομματικό ή πολιτικό χαρακτήρα.
📢Το απόγευμα της Τρίτης 25 Μαϊου, στις 19:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι «Ελεύθεροι Νέοι» θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με Θέμα: «200 χρόνια από την Επανάσταση, 40 χρόνια στην ΕΕ». Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμος Κοζάνης