Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ/The Left Κώστα Αρβανίτη

 
Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΣ/The Left Κώστα Αρβανίτη είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, παρουσία και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νούλας Τουμπουλίδου, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο.
👉Ο ευρωβουλευτής συνοδευόταν από τον συνεργάτη του εργατολόγο & πρώην υφυπουργό Εργασίας Αναστάσιο Πετρόπουλο, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Κοζάνης και στέλεχος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Λάκη Γκούμα.
📌Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα όπως η απολιγνιτοποίηση, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή, αλλά και η πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης για επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας μέχρι το 2030 μέσω της συμμετοχής στην Αποστολή της ΕΕ για τις «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις».
📍Επίσης, επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως η εργασία και το κράτος, καθώς και ζητήματα ειδικών ομάδων όπως ρομά, ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ, τομείς νομοθέτησης στην επεξεργασία των οποίων συμμετέχει ο ευρωβουλευτής. Τέλος, συζητήθηκαν οι προοπτικές στενότερης συνεργασίας στο μέλλον.