Το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης φιλοξένησε την Κυριακή ακόμη ένα σπουδαίο αγώνα Handball της Εθνικής μας ομάδας

 
Το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης φιλοξένησε την Κυριακή ακόμη ένα σπουδαίο αγώνα Handball της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Βοσνία Ερζεγοβίνη και σε ένα ακριβώς μήνα ακολουθεί ο επόμενος με αντίπαλο την Κροατία.
Στη διάρκεια της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με την Ο.Χ.Ε., η πόλη μας φιλοξένησε σπουδαίους αγώνες υψηλού επιπέδου (αγώνες της Εθνικής, αγώνες Final-4 κυπέλλου, αγώνες Super Cup & Ευρωπαϊκούς αγώνες της γυναικείας ομάδας του PAOK).
Πράξαμε αυτό που οφείλαμε και δημιουργήσαμε τις συνθήκες ώστε το Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης να παραμείνει επιλογή ως έδρα για σπουδαία αθλητικά γεγονότα.
Υπενθυμίζουμε πως το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, κατόπιν πρωτοβουλιών μας, θα αναβαθμιστεί ενεργειακά μετά την ένταξη του έργου στον 3ο Πυλώνα της Δίκαιης Μετάβασης, με συνέπεια να ανοίγουν νέοι ορίζοντες στην αξιοποίησή του.
Βεβαίως, η άριστη συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. συνεχίστηκε μέχρι την τελευταία ημέρα αφού και για τους δυο φετινούς αγώνες της Εθνικής μας με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία, το ΔΑΚ Λευκόβρυσης είχε διατεθεί ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο.
 
Εκτός της ενεργειακής αναβάθμισης στο κλειστό Δ.Α.Κ. Λευκόβρυσης, στο τεχνικό πρόγραμμα που παραδώσαμε ως Δημοτική Αρχή υπάρχει το ποσό των 70.000 για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου και την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στο δρόμο δίπλα στο γυμναστήριο από το έργο της Οδικής Ασφάλειας. Έργο δημοπρατημενο και συμβατοποιημενο ήδη, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.