Λάζαρος Μαλούτας: Στήριξη πρωτογενούς τομέα με αρδευτικά έργα και υποδομές

Στα Πετρανά, σε μια μεγάλη συγκέντρωση, παρουσιάστηκε ο τοπικός συνδυασμός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Λάζαρου Μαλούτα. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου για θέματα που αφορούν την περιοχή ήταν έκδηλη.

Ο Λ. Μαλούτας δεσμεύτηκε ότι θα  στηρίξει τους  ανθρώπους που ζουν και παράγουν στον τόπο τους, ειδικά αυτών που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και αναφέρθηκε  στο έργο που δεν ξεκίνησε και έχει να κάνει με τον αγωγό και μιας δεξαμενής που θα βοηθήσει στο αρδευτικό. Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η κατασκευή της Πτολεμαΐδας V, όπου δίνεται η δυνατότητα για εργασία σε πολλούς ανθρώπους της περιοχής.

 «Η νέα Δημοτική μας Αρχή», είπε  Λ. Μαλούτας «θα συνεχίσει να διεκδικεί και άλλα μεγάλα έργα για την περιοχή, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με συμμετοχή Δήμου και ιδιωτών».

 

 

Στην Οινόη, όπου το δίκτυο υδροδότησης έγινε στην διάρκεια της Δημαρχίας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ενώ το αποχετευτικό είναι λυμένο από καιρό, συζητήθηκε ο προγραμματισμός συντήρησης της πλατείας και του οδικού δικτύου.