Λάζαρος Μαλούτας – Κυνηγετικός Σύλλογος | Πρωτοβουλίες και δράσεις στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας συνεργασίας

Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης πραγματοποίησε ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ». Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αφού ο σύλλογος έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με τον επικεφαλής αλλά και πολλά μέλη του συνδυασμού.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους, που σχετίζονται με την προστασία της φύσης και τον εμπλουτισμό της σε ζωικό κεφάλαιο. Μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος,  αλλά και τους μελλοντικούς σχεδιασ

μούς του.

Ο Λάζαρος Μαλούτας  αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε ο ίδιος σαν Δήμαρχος κατά το παρελθόν με τον σύλλογο, σε θέματα 

πυροπροστασίας και γενικότερα προστασίας του περιβάλλοντος. Υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή του τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του συλλόγου, όσο  και για την πραγματοποίηση των μελλοντικών σχεδίων του.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την διάθεσή τους για συνεργασία σε όλα τα  επίπεδα και κυρίως σε έργα και δράσεις που αφορούν την προστασία και  την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.