Λάζαρος Μαλούτας στο ΣΜΑΚ | Δημιουργία Πίστας

Στα γραφεία του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης είχε συνάντηση ο Λάζαρος Μαλούτας με τα μέλη του ΣΜΑΚ, πλαισιωμένος από υπ. Δημοτικούς Συμβούλους της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν εκτενώς στα θέματα που τους απασχολούν, θεωρώντας δεδομένη την καλή συνεργασία και  επικοινωνία με την επόμενη Δημοτική Αρχή για τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις κλπ., αφού, όπως είπαν, ο Λ. Μαλούτας ήταν πάντοτε κοντά τους. Η δέσμευση του τελευταίου ήταν αυτονόητη.

Συζητήθηκε επίσης η  δημιουργία πίστας, μετά από σχετική μελέτη που θα προσδιορίζει, βιωσιμότητα και ανταποδοτικότητα, ώστε να μπορεί να σταθεί και να υποστηριχτεί από ιδιωτικά κεφαλαία, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι περιορισμένα.

Εξετάσθηκε η δυνατότητα δημιουργίας πίστας καρτ που είναι υλοποιήσιμη και οι κοινές δράσεις Δήμου και Συλλόγου για μαθητές, νέους και άλλους πολίτες ως προς την οδηγική ασφάλεια, η ασφαλτόστρωση του Κασλά και η εξεύρεση χώρου στέγασής τους.

Ο Λάζαρος Μαλούτας αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του είπε ότι για την βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Πόλης και των Κοινοτήτων θα προχωρήσει στη δημιουργία  ίδιων δομών και υποδομών, με έμφαση στον  αθλητισμό.

Προτάσεις δε, όπως αυτές του ΣΜΑΚ, ενισχύουν το θεματικό τουρισμό,  ώστε ο Δήμος μας να αναδειχθεί σε «προορισμό»,

Τόνισε, κλείνοντας, ότι οι διεκδικήσεις και το έργο μας στο πρόσφατο παρελθόν απέδειξαν ότι και ξέρουμε και μπορούμε να  αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με ρεαλισμό, να δώσουμε λύσεις και προοπτική στον τόπο μας, ώστε ο Δήμος Κοζάνης να ανακάμψει.